KF2 2022


  12-10-2022

Hej på er alla!

Härmed kallas ni till verksamhetsårets andra Kårfullmäktigesammanträde (KF2). Sammanträdet äger rum i stora salen på Kårhuset Villan, samt via zoom, onsdagen den 26:e oktober kl.17.30. Middag serveras från kl.17.00. Efter mötets slut är ni varmt välkomna att hänga kvar för lite gemytlig och som alltid trevlig KF-pub.

Datum: 26:e oktober
Tid: 17:30
Plats: Stora salen på Kårhuset Villan, samt via zoom.

Anmälan gör du på vår hemsida, här Klicka in, fyll i ditt namn och om du önskar någon specialkost! Done!

Föredragningslista och handlingar skickas stadgeenligt ut en vecka innan sammanträdet av vår Talman. Har ni något ni vill ska tas upp på mötet, hör av er till Patricia Hooshmand på talman@medicinska.se så lägger hon till det i föredragningslistan. Som alltid är alla medlemmar i Umeå Medicinska Studentkår välkomna att delta på mötet!

Beställ Profilmaterial!


  16-09-2022

 

 

 

 

 

 

 

Klicka in här för att beställa Haglöfs profilmaterial 1 – 30 september.  Profilmaterialen finns i olika storlekar och i färgen svart.

När du har lagt din beställning, som är bindande, kommer du att få en e-faktura inom några minuter till den e-mailadress du angett. Om fakturan inte kommer, kolla i skräpposten. Denna e-faktura ska vara betald för att du ska kunna hämta ut din beställning på kansliet på Kårhuset Villan.

Sista dag att lägga beställning är 30 september 2022!

Profilmaterialen kommer beställas från distributör efter sista beställningsdag, och beräknas finnas för upphämtning på kansliet på Kårhuset Villan två veckor efter beställningsdatum.

Kontakta kansli@medicinska.se om du har några frågor om ryggsäckarna eller e-fakturan.

Beställ din Medicinskaryggsäck!


  6-09-2022

Nu har du återigen chansen att beställa din Haglöfs Corker med Medicinska Studentkårens logga! Kanske har du precis börjat plugga och behöver en bra ryggsäck att bära den tunga anatomiboken i eller så kanske du har stått i kö flera terminer och sett den sista ryggsäcken säljas framför ögonen på dig? Pluggar du på annan studieort än Umeå och vill beställa en ryggsäck som du hämtar på kansliet i Umeå innan terminen är slut? Now is your time!

Klicka in här för att beställa din ryggsäck. Ryggsäckarna finns i large och medium, och i ett flertal färger.

När du har lagt din beställning, som är bindande, kommer du att få en e-faktura inom några minuter till den e-mailadress du angett. Om fakturan inte kommer, kolla i skräpposten. Denna e-faktura ska vara betald för att du ska kunna hämta ut din ryggsäck på kansliet på Kårhuset Villan.

Sista dag att lägga beställning är 30:e september!

Ryggsäckarna kommer beställas från distributör efter sista beställningsdag, och beräknas finnas för upphämtning på kansliet på Kårhuset Villan ca 2 veckor efter sista beställningsdag.

Kontakta kansli@medicinska.se om du har några frågor om ryggsäckarna eller e-fakturan.

Kallelse – Valmöte


  26-04-2022

Studentkårens medlemmar kallas till valmöte!

Fram till den 10/5 kl 15.00 kan du förtidsrösta på https://karvalet.medicinska.se/sv

Valmötet hålls den 10/5 kl 17.30.

Plats: Stora Salen, Kårhuset Villan
Det går också att medverka via Zoom. Du ansluter till mötet via Zoom på följande länk: https://umu.zoom.us/j/62915329706

För att rösta på valmötet måste du kunna uppvisa giltig legitimation och kårlegitimation

Handlingarna till kårvalet hittar du här: https://medicinska.app.box.com/folder/161887167524

Doktorshattar 2022


  24-02-2022

Till Umeå universitets vårpromovering lånar Umeå Medicinska Studentkår ut 23 doktorshattar. Behörig att hyra hatt är nuvarande eller tidigare medlem i Umeå Medicinska Studentkår. I den händelse fler intressenter än hattar finns kommer kårens kansli att dra lott.

Hattarna hämtas därefter på Kårhuset Villan då och en depositionsavgift om 1000 kronor ska  betalas KONTANT (pga stor efterfrågan). Depositionsavgiften återfås vid återlämning av hatten under förutsättning att hatten är i fullgott skick.

Hattarna som finns för uthyrning är följande: en i storlek 54, fyra av storlek 56, fyra av storlek 57, sex av storlek 58, fem av storlek 59 och tre av storlek 60. Du är hjärtligt välkommen till kansliet på Kårhuset Villan för att prova vilken storlek som passar bäst inför anmälan, observera att endast en storlek kan anges. Öppettiderna på kansliet är 10.00-13.00 alla vardagar, och adressen är Akutvägen 6, 90737 Umeå.

Anmäl här senast den 18 mars 2022, inga sena anmälningar mottags.

Senast den 23 mars 2022 meddelar kansliet om du får hyra hatt.
Kontakta kansli@medicinska.se för mer information.

Uppmärksamma en person inom kåren! 2022


  10-02-2022

Det är nu tid att nominera till Umeå Medicinska Studentkårs Pris för Hedervärda insatser samt till Aurora borealismedaljen för Utmärkta insatser. Dessa priser ämnar att uppmärksamma individer som särskilt utmärkt sig i sitt engagemang inom kåren. Nominering sker via denna länk senast den 7 mars.

Tack för din nominering!

Vill du läsa mer om Umeå medicinska studentkårs utmärkelser? Klicka här.