Brexit, migrationskris, rättstatsöverträdelser…


  7-03-2018

EU står, nu mer än någonsin, inför en rad utmaningar som saknar motstycke och uppmanar till ett stärkt europeiskt samarbete för att bättra bemöta våra medborgares behov och förväntningar.

DatumFredagen den 16 mars
Tid: 10.00-11.30
Plats. Hörsal S205, Samhällsvetarhuset

Hans-Jürgen Heimsoeth, Tysklands ambassadör i Sverige, och David Cvach, Frankrikes ambassadör i Sverige, kommer att samtala om Europas framtid med studenter från Umeå universitet. Publiken kommer att få ta del av deras tankar om Tysklands och Frankrikes framtidsvision för en stärkt europeisk integration. Till slut kommer de även presentera ett initiativ om ett medborgarsamråd, i syfte att inleda en debatt om Europas framtid.
Ambassadörernas gemensamma åtgärder för att tackla Europas utmaningar