Nationella kirurgiska studentkonferensen


  4-01-2018

Den 6-8 april går den första nationella kirurgiska studentkonferensen, KIR-KON, av stapeln i Malmö. Det kommer bli en fullspäckad helg där vi levererar en inspirationskväll med ett flertal operativa specialiteter representerade, spännande temaföreläsningar samt ett flertal workshops i olika kirurgiska tekniker till läkarstudenter från hela Sverige. Alla är välkomna, oavsett termin eller förkunskaper, det enda vi söker är ett intresse eller en nyfikenhet för att jobba inom de operativa specialiteterna. Vi är väldigt måna om att få så mycket nationell spridning som möjligt så om du eller någon från ditt universitet är intresserad av att hjälpa till med att rekrytera för konferensen så hör av er till oss för mer information. Vi kommer att erbjuda en gratis biljett per lärosäte för en person som rekryterar minst 5 studenter från det egna lärosätet.

Mer översiktlig information finner ni i den bifogade inbjudan, som vi hoppas att ni skulle vilja sprida till alla terminer på läkarprogrammet vid era respektive universitet. Mer information om biljettförsäljning kommer inom några veckor på facebook samt vår hemsida (se inbjudan för länkar)

Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att maila oss på kirkon.malmo@gmail.com.

Hoppas ni vill hjälpa oss att sprida den här informationen och göra helgen till en nationell succé.

Vänlig hälsning

Kirurgiska utskottet Lund/Malmö/Helsingborg och Kirurgiska utskottet Örebro

Inbjudan och program