Vill du göra något roligt kommande terminer? Sök till kårens verksamheter!


  18-04-2017

Är du en driven person med spännande idéer? Tycker du precis som vi att det är kul när man får knyta nya kontakter med andra studenter på andra program? Vill du samtidigt som du studerar driva dina egna roliga projekt och samtidigt få något nytt spännande att skriva på ditt CV?
Då är det just dig vi söker!

Kårens studiesociala verksamheter söker nya studenter som vill engagera sig vid sidan av studierna och hitta på aktiviteter som ger kårens medlemmar en roligare fritid.
Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan senast 7/5.

Våra verksamheter:

FestMästeriet – arrangerar kårens festevenemang och sittningar. Varje år väljs ett antal FestMästare som anordnar olika festliga evenemang för samt stödjer kårmedlemmar med egna idéer på evenemang.

SportMästeriet – arrangerar sportevenemang, turneringar och sportresor för kårens medlemmar. Anordnar egna evenemang och stödjer kårens medlemmars idéer om sportaktiviteter som de vill genomföra.

SpelMästeriet – anordnar spelkvällar och andra mysigare tillställningar på kårhuset. Fika och olika typer av spel.

ForskSek – sektionen för Forskande Studenter är en studiesocial verksamhet vars målsättning är att främja och underlätta för forskningsintresserade studenter. De anordnar öppna föreläsningar och tar fram listor på forskningshandledare som söker forskningsintresserade studenter.

Villan – kårhuset Villan söker alltid engagerade personer som vill arbeta under pubverksamhet eller sittningar. Hör av dig till Villan om du är intresserad!
kontakt: khc@medicinska.se

Et al. – kårtidningen ”et al.” är en tidning som söker nya, engagerade skribenter som vill skriva ihop texter till kårtidningen och blåsa nytt liv i den. Hela redaktionen söks nu – allt från redaktör till skribenter!

Vårbalskommittén – Umeå Universitets vårbal är ett mycket populärt och uppskattat återkommande fenomen på vårterminen för hela universitetets studenter, oavsett hur långt man har kommit i sina studier. Arbetet påbörjas under den senare delen av höstterminen, men det går givetvis att visa intresse redan nu!

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skriv lite kort om dig själv, vad du söker till samt om du har några frågor till max.ronnblom@medicinska.se senast 7/5 – vi hörs!