Nu söker vi ny kårhuschef till Kårhuset Villan!


  31-10-2016

Vi söker en ny inköpsansvarig kårhuschef för perioden VT-HT17 på Kårhuset Villan. Som inköpsansvarig kårhuschef har du kort och gott ansvar för det mesta inom servering på Kårhuset Villan. Ansvarsområden inkluderar (men begränsas inte till) bl.a. alkohol- och matinköp samt meny/sortimentplanering, inventering av förbrukningsmaterial, IT och teknik, larmsystem och brandskydd, diverse hushållsgöra, styrperson för kvällschefsstyrkan m.m.

Vid din sida har du den ekonomiskt ansvariga kårhuschefen, och tillsammans styr ni och underhåller det stora skeppet som är Kårhuset Villan. Du bör vara en person som är driven, har ett intresse för restaurangbranschen och en bra stresshanteringsförmåga samt inte är rädd för att inneha stort ansvar. Du bör även vara anträffbar dygnet runt. Det är meriterande att ha utbildning inom svensk alkohollagstiftning och vara godkänd av Umeå kommun i detta avseende.

Är du intresserad? Hör av dig till barmaster@karhusetvillan.com med CV och personligt brev där du motiverar varför just du skulle passa på positionen som inköpsansvarig kårhuschef. Sista ansökningsdag är 15/11! Därefter kallas du till intervju.

Sysselsättningen ligger på 50% och arvoderingen 9% av prisbasbelopp som betalas ut månatligen.