STORT GRATTIS!


  18-07-2016

Umeå Medicinska Studentkår vill gratulera dig som blivit antagen vid en utbildning vid Umeås universitets Medicinska Fakultet. Att vara student är en ny period i livet för många personer som är fyllt med hårt plugg, roliga upptåg och kontaktknytande som ofta räcker livet ut. Umeå Medicinska Studentkår är en organisation för studenter som studerar vid medicinska fakulteten vid Umeå universitet. Studentkårens uppgift är att värna om studenterna vid Umeå universitet och se till att deras arbetsmiljö och utbildningskvalitet uppehålls till de krav som Umeå universitet, Universitetskanslersämbetet och Riksdagen bestämt. Studentkårens arbete är främst utbildningsbevakning så att alla studenter får ut allt av sin utbildning då stor möda och resurser läggs ned på högskolestudier. Som medlem vid Umeå Medicinska Studentkår får man även massa fördelar i form av rabatt runt om i Umeå samt via mecenat.se. Som medlem får man även möjlighet att besöka det lokala vattenhålet Kårhuset Villan (Medicinska Kårhuset) och de andra kårhusen runt campus. Många fördelar finns med att vara medlem, så bli medlem redan idag!