Jobbannons: Ny kanslist sökes till Umeå Medicinska Studentkår


  13-04-2016

Om Umeå Medicinska Studentkår

Umeå Medicinska Studentkår är en förening med rötter ända till 1959, men blev 1998 en självständig studentkår. Organisationen är i ständig förändring och utgörs av omkring 50 engagerade studenter som arbetar ideellt med allt från fackligt studiebevakningsarbete till sociala tillställningar, sport och pubverksamhet. Kansliet är organisationens nav och finns på Kårhuset Villan tillsammans med majoriteten av vår verksamhet.

I takt med att samhället förändras och nya studenter börjar sina universitetsstudier växer kraven på digitala system och kommunikationsvägar med våra medlemmar – studenterna vid Umeå universitets medicinska fakultet. Umeå Medicinska Studentkår sitter med och bevakar studenternas intressen i alla beslut som rör studenter, vilket i stort sätt är samtliga beslut vid ett universitet. Verksamheten följer studenternas terminstider och ligger i stort sett vilande under sommaren.

Vad tjänsten innebär

Din roll

Som vår kanslist kommer du att vara en av kårens viktigaste ansikten utåt utifrån din roll som länk och kommunikatör mellan kårstyrelsen och våra medlemmar. Du utgör tillsammans med vår ekonomiansvarige (som varit med oss från start) studentkårens kansli och arbetar som stöd för våra verksamheter och kårstyrelsen.

Arbetsuppgifter

Du arbetar 25 timmar per vecka (62,5 %) med medlemshantering, kårstyrelsens och kårfullmäktiges administration, uppdatering av hemsidan och bokningar. Under kansliets öppettider vardagar mellan 10:00 och 13:00 sköter du även kansliets expedition dit våra medlemmar bland annat kommer för personlig service och för att ta del av våra förmåner. Som kanslist sköter du medlemsservicen via telefon, över disk och via e-post. Du tar även emot besök, ser till att våra besökare får ett gott bemötande och har hand om allmänna kontorsgöromål. Du sköter vårt medlemsregister, har kontakt med våra leverantörer och hanterar uppkomna frågeställningar och problem. Förutom detta kommer du att sköta en mindre del av faktureringen tillsammans med ekonomiansvarig. Tjänsten tillsätts med tillträde i mitten av augusti.

Vad vi erbjuder

Ett varierat arbete med goda möjligheter att styra det egna arbetet. Du får jobba tillsammans med drivna och engagerade studenter vid Umeå universitets medicinska fakultet. Vi ger dig utbildning i vårt medlemssystem och våra medlemstjänster. Till våra anställda erbjuder vi ett friskvårdsbidrag för ett hälsosamt arbetsliv. Anställda och engagerade blir också inbjudna till kårens återkommande högtider. Till sist erbjuder vi en sammanhållen semester under sommartid då verksamheten är bunden till universitetets terminstider.

Kvalifikationer

Du som söker har praktisk erfarenhet av administration eller kontorsarbete samt innehar en gymnasieexamen. Förutom detta har du god datorvana och datorkunskaper i framförallt office-paketet då du kommer att arbeta mycket i exempelvis Excel. Vi söker dig som är noggrann, positiv och självgående. Du tycker om människor och bemöter dem med hög servicenivå. Goda kunskaper i svenska såväl som engelska krävs eftersom vi arbetar med både svenska och internationella studenter.

Kontakt:

Dagtid: Margaretha Norlund, ekonomiansvarig – 0730388253 eller margaretha.norlund@medicinska.se

Kvällstid från klockan 18:00: Kårordförande Alexander Siotis – 0734003010

Ansökan

Skickas till margaretha.norlund@medicinska.se senast den 22/5.