Sök till ekonomiskt ansvarig kårhuschef (KHC) perioden HT16-VT17


  4-03-2016

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiskt ansvarig kårhuschef är du ansvarig för Kårhuset Villans budget, verksamhetsplan och ekonomiska uppföljning. Du har också hand om bokningar och har kundkontakt med de som bokar Villan för sittning eller andra event. Tillsammans med den andra kårhuschefen fattar du viktiga beslut för Villan och har ett övergripande organisatoriskt ansvar. Din kanske viktigaste (och roligaste!) uppgift är att leda och motivera de 15 kvällscheferna du är chef över.

Arbetet motsvarar ca 50 % av en heltidsanställning.

Vem söker vi?

Som ekonomiskt ansvarig kårhuschef bör du framför allt ha mycket driv och vilja att det ska gå bra för Villan samt vilja lägga ner tid på detta. Du ska tycka om ansvar och både kunna lyssna på andra och kunna sätta ner foten när det behövs. Du bör ha bra ordningssinne och god samarbetsförmåga.

Att ha jobbat mycket på Villan och insikt i organisationen är meriterande.

Varaktighet

Anställningen innehas under två terminer (HT16-VT17).

Lön

Villans kårhuschefer arvoderas med 9 % av ett prisbasbelopp/månad.

Ansökan

CV och personligt brev skickas till nuvarande kårhuschef
Klara Lampa
khc@karhusetvillan.com

Senast 10 april

Frågor

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Om du är intresserad av att veta mer om arbetet är du jättevälkommen att följa med på en kontorstid med mig (nuvarande ekonomiskt ansvariga kårhuschef). Maila i sådana fall khc@karhusetvillan.com.

Se ansökan i dokumentform nedan:
Ansökan KHC inför 16-17